Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Woning verhuren – zo vlug gaat het!

Wij helpen om jouw woning, kamer of appartement te verhuren.

Door onze uitgebreide en gerichte marketing acties hebben we een groot aantal woningzoekenden in onze database. Deze vullen we constant aan en houden we up-to-date. Hierdoor kunnen we, met onze uitgebreide kennis & ervaring van de Twentse woningmarkt, vlug een geschikte huurder voor jouw woning vinden!

Hoe vlug werkt het?

1. Kennismaking
Tijdens de kennismaking leggen we alles uit alles over de werkwijze.

We bekijken de woning, maken foto’s en bepalen een huurprijs. Bovendien maken we in overleg met jou een huurdersprofiel.

Direct als de woning in ons bestand staat komt deze met een duidelijke omschrijving en foto's op www.vlugwonen.nl met een automatische koppeling naar andere websites die zich richten op huurwoningen. Dit is onder andere op www.huurwoningen.nl

Wij gaan dan ook meteen op zoek naar geschikte huurders door bijvoorbeeld push berichten naar woningzoekenden in onze database te sturen die binnen het profiel passen.

2. Bezichtiging
Wij screenen de kandidaten op basis van het huurdersprofiel en als het passend lijkt, verzorgen wij de bezichtiging van de woning.

3. Akkoord
Als we een potentiële huurder hebben gevonden zullen we deze – telefonisch, per mail of in levende lijve - aan jou voorstellen.

Wij checken altijd de gegevens van de huurders. En uiteindelijk beslis jij zelf of je akkoord gaat met een kandidaat.

4.Afhandeling
Vlug Wonen regelt vervolgens de gehele afhandeling. We stellen de huurovereenkomst op en maken een afspraak voor ondertekening van het contract. We bespreken het contract met de nieuwe huurder en maken een afspraak voor de sleuteloverdracht en de check-in.

Uiteraard zorgen we ervoor dat de betaling van de eerste maand huur en de waarborgsom voldaan zijn voor de sleuteloverdracht.

Neem voor de voorwaarden contact met ons op.