Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Woning verhuren

U wilt woonruimte verhuren? Vlug Wonen brengt vraag en aanbod van huurwoningen bij elkaar. Door onze uitgebreide en gerichte marketing acties hebben we een groot aantal woningzoekenden in onze database. Hierdoor kunnen we met onze kennis en ervaring vlug een geschikte huurder voor uw woning vinden!

Hoe gaat dat in z'n werk?

1. Kennismaking
Onze makelaars zullen u tijdens de kennismaking alles uitleggen over de werkwijze. We zullen de woning inventariseren, een huurprijs geven en foto's maken. Zodra de woning in ons bestand is opgenomen zal deze met een duidelijke omschrijving en foto's op www.vlugwonen.nl verschijnen en via een automatische koppeling met ons softewaresysteem ook op andere websites die zich richten op huurwoningen. Wij gaan dan meteen op zoek naar potentiële huurders.

2. Bezichtiging
Wij screenen de kandidaten op basis van het met u besproken huurdersprofiel. Zodra we een potentiële huurder hebben gevonden zullen we een bezichtiging bij uw woning inplannen waarbij altijd een makelaar van Vlug Wonen aanwezig zal zijn om de bezichtiging te begeleiden.

3. Akkoord
Zodra we een potentiënle huurder voor uw woning hebben gevonden zullen we deze kandidaat-huurder aan u voorstellen op basis van de door hen verstrekte gegevens. Deze gegevens worden uiteraard op juistheid gecontroleerd. U beslist altijd zelf of u akkoord gaat met een kandidaat.

4.Afhandeling
Vlug Wonen regelt vervolgens de verdere afhandeling. We stellen de huurovereenkomst op en maken een afspraak voor ondertekening van het contract. We zullen het contract bespreken met de nieuwe huurders en maken een afspraak voor de sleuteloverdracht en check-in. Uiteraard zorgen we ervoor dat de betaling van de eerste maand huur en waarborgsom ook voldaan zijn voor sleuteloverdracht en deze aan u worden overgemaakt.

Neem voor de voorwaarden contact met ons op.