Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Dit zijn wij!

Gerdien ter Welle

Gerdien is een ervaren verhuurmakelaar, met een uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Wanneer je een bezichtigingsaanvraag bij ons doet, bestaat er een grote kans dat Gerdien je de woning laat zien. Ze geeft antwoord op al je vragen, om je zo goed mogelijk te helpen en te adviseren.

Peter Martens

Een zeer ervaren, deskundig makelaar met verstand van zaken. Dat is Peter! Al bijna 15 jaar actief in de vastgoedsector in Enschede, Hengelo en omgeving weet hij precies wat er speelt. Als senior specialist en vaste kracht op kantoor en daarbuiten is Peter betrokken bij iedere bemiddeling.

Peter is eindverantwoordelijke binnen Vlug Wonen. Hij waakt over de kernwaarden van Vlug Wonen: zorgvuldigheid, kwaliteit, en vlug handelen. Met een eigentijdse aanpak van slim, praktisch en flexibel werken zorgt hij voor een goede werksfeer en samenwerking van alle partijen. Peter is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ideeën voor Vlug Wonen en natuurlijk naar continue uitbreiding van het aantal en soort woningen – huur en verhuur!