Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

hoe vlug werkt het?

Woning huren – zo vlug gaat het!

1. Inschrijving

Je kunt je kosteloos bij ons inschrijven als woningzoekende. Het inschrijfformulier vind je onder het kopje “inschrijven”. We nemen dan contact met je op en bespreken je woonwensen en onze werkwijze. Als dat is gebeurd gaan wij direct en gericht op zoek naar een woning die bij jouw profiel past.

2. Bezichtiging(en)

Als wij een of meerdere geschikte woningen hebben gevonden, plannen we een bezichtiging met jou in. Dit kan op een moment wanneer dat jou uitkomt en we proberen meerdere woningen op dezelfde dag direct achter elkaar te plannen. Er gaat altijd een specialist van ons mee.

3. Woning huren

Wanneer je een woning hebt gekozen, vragen we je een aantal documenten op te sturen. Hiermee gaan we je als kandidaat aan de verhuurder voorstellen. Als de verhuurder akkoord gaat, plannen we een afspraak in om de huurovereenkomst te tekenen. Dit gebeurt op het kantoor van Vlug Wonen aan de Kuipersdijk 127 in Enschede.

Vervolgens gaan we samen naar de woning gaan voor de sleuteloverdracht. Op dat moment doen we de incheck: we noteren de meterstanden, de staat van de woning en de eventuele gebreken.


Ons doel is om op een prettige - en vlugge manier- een mooie woning naar jouw wens te vinden. Kwaliteit is enorm belangrijk voor ons. We verzorgen daarom het hele traject van A tot Z zorgvuldig en netjes!