Woning huren

Waarom Vlug Wonen?

Vlug Wonen brengt vraag naar en het aanbod van huurwoningen in Twente naadloos bij elkaar.

Doordat wij goed inspelen op actuele marktontwikkelingen hebben wij een mooi aanbod van huurwoningen in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Haaksbergen, Losser en de gehele regio Twente.

Hierdoor kunt u op basis van uw wensen in combinatie met onze kennis en ervaring de juiste woning in de juiste buurt met goede voorzieningen en betaalbare maandlast, vlug huren!

Onze woonconsulenten zijn dagelijks bezig met het binnenhalen van nieuw aanbod van woningen. Op de website www.vlugwonen.nl staat het actuele overzicht van beschikbare woningen. Wij werken niet met wachtlijsten en daarom heeft u direct de mogelijkheid een woning te huren. Wij hanteren een transparante werkwijze. Door vooraf duidelijk te zijn voorkomen we teleurstellingen achteraf.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Een woning huren via Vlug Wonen is vlug en eenvoudig.

1: Inschrijven en zoeken

Wanneer u zich inschrijft bij Vlug Wonen kunt u een profiel aanmaken op onze website en daarin uw woonwensen kenbaar maken. Zo kunnen wij gericht voor u op zoek gaan naar een geschikte woning. De woningen die voor u in aanmerking komen krijgt u direct te zien. Op onze site staan de woningen uitgebreid beschreven en kunt u de foto’s bekijken.

2: Kiezen en bezichtigen

Als u een geschikte woning heeft gevonden kunt u meteen een bezichtiging aanvragen. U kunt net zoveel woningen bezichtigen tot dat u de perfecte woning gevonden heeft. Tijdens de bezichtiging zal de woonconsulent van Vlug Wonen antwoord geven op al uw vragen. Bezichtigingen vinden plaats op een tijdstip wanneer het u uitkomt.

3: Interesse en sleuteloverdracht

Zodra u een woning heeft gevonden welke u wilt huren zal Vlug Wonen u voorstellen aan de verhuurder. Dit gebeurt op basis van uw persoonlijke gegevens. Indien de verhuurder akkoord is kunnen we u feliciteren met uw nieuwe woning. Vlug Wonen zorgt voor de verdere afhandeling. We maken meteen met u een afspraak voor het tekenen van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht. Als u zorgt dat de gevraagde papieren aangeleverd zijn en de betaling van de eerste maand huur, de waarborgsom en de bemiddelingsvergoeding bij ons binnen is staat niets u meer in de weg om te verhuizen!

Waarom Vlug Wonen?

* Vlug Wonen heeft een ruim aanbod in huurwoningen. Van studentenkamer tot villa, van eengezinswoning buitenaf tot appartement in de stad. Er zit voor u ook vast een geschikte woning tussen!

* Persoonlijk advies en begeleiding van het moment van inschrijving tot de sleuteloverdracht door onze ervaren woonconsulenten.

* Vlug Wonen heet niet voor niets Vlug Wonen! Wij hanteren geen wachtlijsten of lotingsystemen en zijn flexibel ingesteld om u zo vlug mogelijk van dienst te kunnen zijn.

INSCHRIJVEN!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by Pararius Office