Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Wie zijn wij?

Gerdien ter Welle


Gerdien is een ervaren verhuurmakelaar, met een uitstekende kennis en beheersing van de Nederlandse, Duitse en Engelse taal. Wanneer u een bezichtigingsaanvraag bij ons doet, bestaat er een grote kans dat Gerdien u de woning zal laten zien en antwoord geeft op al u vragen, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Charity Kollenhof


Onze managementassistente Charity is ook een vaste kracht op kantoor. De kans is groot wanneer u naar Vlug Wonen belt dat Charity u helpt met al uw vragen. Inkomende telefoontjes, e-mails behandelen en bezichtigingen inplannen behoren tot haar werkzaamheden. Zij is ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van social media.

Peter Martens


Een zeer ervaren, deskundig makelaar met verstand van zaken! Dat is Peter bij uitstek. Al bijna 15 jaar actief in de vastgoedsector in Enschede, Hengelo en omgeving weet hij precies wat er speelt. Als vaste kracht op kantoor weet Peter overal van en is hij betrokken bij iedere bemiddeling.

Margriet de Wit


Margriet is de eindverantwoordelijke voor alle zaken binnen Vlug Wonen. Ze zorgt ervoor dat iedereen zorgvuldig zijn taken uitvoert en dat bestaande en nieuwe relaties onderhouden blijven. Ze probeert een gevarieerd en uitgebreid woningaanbod te presenteren en doet er alles aan iedere bemiddeling naar tevredenheid te laten verlopen.