Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Werkwijze

Werkwijze Vlug Wonen

1. Inschrijving

U kunt zich kosteloos bij ons inschrijven als woningzoekende. Het inschrijfformulier kunt u vinden onder het kopje “inschrijven”. Na inschrijving zullen wij contact met u opnemen om uw woonwensen door te spreken en om onze huurprocedure uit te leggen. Aan de hand van uw gegevens en de woonwensen die u bij ons achterlaat, zullen wij gericht op zoek gaan naar de geschikte woning.

2. Bezichtiging(en)

Als wij een of meerdere geschikte woningen hebben gevonden, zullen wij contact opnemen met u opnemen om een bezichtiging in te plannen. De bezichtiging vindt plaats op een moment wanneer het u uitkomt en wij proberen altijd, indien er meerdere woningen geschikt zijn, deze achter elkaar te plannen. De bezichtigingen worden altijd begeleid door een van onze verhuurmakelaars.

3. Woning huren

Wanneer u aangeeft de woning te willen gaan huren, zullen wij een aantal documenten bij u opvragen. Aan de hand van deze documenten zullen wij u voorstellen als kandidaat bij de verhuurder. De verhuurder moet uiteindelijk akkoord gaan met u als huurder. Als de verhuurder akkoord is, plannen wij samen met u een afspraak in om de huurovereenkomst te tekenen. Het tekenen van de huurovereenkomst gebeurt bij ons op kantoor aan de Kuipersdijk 127 in Enschede. Vervolgens zullen wij samen met u naar de woning gaan waar u dan ook de sleutels ontvangt. In de woning zal de incheck plaatsvinden, hierbij noteren wij de meterstanden, staat van de woning en de eventuele gebreken.

Bij ons staat kwaliteit hoger in het vaandel dan kwantiteit en daarom zullen wij er ook voor zorgen dat de procedure van A-Z goed en netjes verloopt!