Vlug Wonen b.v.
Kuipersdijk 127
7512 CD ENSCHEDE

Tel: 053-8200820
Mail: info@vlugwonen.nl

Waarom Vlug Wonen?

Vlug Wonen brengt vraag en aanbod van huurwoningen in Twente naadloos samen.

Omdat we snel reageren op de huidige trends in de woningmarkt, hebben we een groot aanbod van huurwoningen in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Almelo, Haaksbergen, Losser en de hele regio Twente.

Op basis van uw wensen in combinatie met onze kennis en ervaring, kunt u snel de juiste woning en in de juiste omgeving huren met uitstekende voorzieningen en betaalbare maandelijkse kosten.

Onze huisvesting consultants werken dagelijks aan ons nieuwe aanbod van woningen. Onder het kopje "aanbod" vindt u de lijst met beschikbare huizen. We hebben geen wachtlijsten en u heeft dus de directe mogelijkheid om een huis te huren. Door vooraf duidelijk te zijn, vermijden we teleurstellingen achteraf.

* Vlug Wonen heeft een groot aanbod van huurwoningen. Van een studentenkamer tot een villa. Er zal vast een passende woning voor u zijn in ons aanbod!

* Persoonlijk advies en begeleiding vanaf het moment van inschrijving tot de overhandiging van de sleutels door onze ervaren huisvesting consultants.

* Vlug Wonen heet Vlug Wonen voor een reden! We hebben geen wachtlijsten en loterij systemen en we zijn flexibel, dus kunnen we snel van dienst zijn.